Vijf redenen om lid te worden

Reden 1:
Invloedrijke contacten en gelijkgestemden ontmoeten
Zakelijke en persoonlijke groei door unieke netwerken en online communities

Reden 2:
Hoge kwaliteit bijeenkomsten
Kleinschalige ondernemerstafels om in vertrouwen te kunnen sparren

Reden 3:
Warme sfeer van een ondernemersclub

Reden 4:
Behartiging van je belangen via een ijzersterke lobby in regio,
met steun van het invloedrijke netwerk van landelijk VNO-NCW en MKB Nederland

Reden 5:
Regionaal én landelijk dekkend netwerk
Je kunt ook deelnemen aan activiteiten voor ondernemers in andere steden

Hét ondernemersnetwerk in de Randstad.

Invloedrijk, Inspirerend, Betrokken.

VNO-NCW West faciliteert een kwalitatief hoogwaardig netwerk en verzorgt de lobby voor een beter ondernemingsklimaat in de Randstad.

Het netwerk is levendig. De leden ontmoeten elkaar veelvuldig en op allerlei manieren: op groot- en kleinschalige bijeenkomsten en ook virtueel in de sociale media en de besloten communities van ons Ledennet. Bovendien zijn er bijna 20 actieve sub-netwerken, gekoppeld aan een grote stad of thema, zoals VNO-NCW Metropool Amsterdam, VNO-NCW Regio Rotterdam, DGA-netwerk, Bouwpower en VNO-NCW VrouwenNetwerk (voor meer informatie ga naar ‘doelgroepnetwerk’ in de hoofdnavigatie bovenaan het scherm).

Van VNO-NCW West zijn voornamelijk ondernemers en werkgevers uit het bedrijfsleven lid. Gemeenschappelijk hebben de leden een grote beslissingsbevoegdheid; zij zijn directeuren-grootaandeelhouders, bestuursvoorzitters of algemeen directeuren.

VNO-NCW West is nauw verbonden met landelijk VNO-NCW en diens voorzitter Ingrid Thijssen. Dat opent deuren tot op het hoogste politieke niveau.

Kosten lidmaatschap
De standaardkosten van een lidmaatschap bedragen 735 euro per jaar (exclusief btw). Hiervoor krijg je onder meer toegang tot meer dan 150 bijeenkomsten per jaar, het digitale Ledennet en ondernemerstafels. Bovendien draag je bij aan ruim 100 lobbyprojecten voor een beter ondernemingsklimaat bij jou in de stad, de regio of de provincie.
Voor jonge ondernemers gelden gereduceerde tarieven. Voor grote steden geldt een kringtoeslag. Meer informatie vind je rechts onder de button ‘Contributietarieven 2020’.

Tien regio’s, één vereniging
Je wordt lid van een van de tien regio’s, waarin het werkgebied van VNO-NCW West (NH en ZH) is opgedeeld. Je kunt tevens deelnemen aan de netwerkbijeenkomsten in andere regio’s en aan landelijke themabijeenkomsten.

Beëindiging lidmaatschap
Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en wel ten minste drie maanden voor het einde van een verenigingsjaar, dat wil zeggen voor 1 oktober.
Je kunt onze ledenadministratie berichten via: verschuur@vno-ncwwest.nl t.a.v. Erna Verschuur

All Rights Reserved - VNO NCW Rotterdam